keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Ei tuu ikävä...

...pudotettuja kiloja, suuria vaatteita, kiristäviä vaatteita, liian pieniä vaatteita, mahamakkaroita, isoja tissejä, kaksoisleukaa, paksuja reisiä, peittäviä vaatteita, huonoa kuntoa, sitä että et voi ostaa kaupasta sitä mitä haluaisit, mutta kun ei riittäviä kokoja löydy, sitä että hengästyn helposti jne. Voisin jatkaa listaa loputtomiin, mutta näitä minulle ei tuu ikävä kunhan saan tämän elämäntaparemontin päätökseen.

Tämän blogin kirjoittamisen aloitin jo 5vuotta sitten, jolloin painoin 10kg vähemmän onnistuneen painonpudotuksen seurauksena. Tänään palasin takaisin tänne blogiin ja surullisena voin todeta että ei lähtenyt kymmenen kiloa, mikä tuolloin oli tavoitteena, vaan viisi vuotta toi kaikki pudotetut kilot takaisin ja vielä korkojen kera. 

Reilu vuosi sitten tammikuussa puntari näytti jopa 105kg. Tämän jälkeen tulin toivotusti raskaaksi ja raskauteni ansiosta (jos näin nyt voi edes sanoa, sillä raskauteni puoliväliin asti oli aivan hirveää) painoni tippui reippaasti yli kymmenen kiloa. Ihana kolmas tyttäremme syntyi lokakuussa,Ja puoli vuotta synnytyksen jälkeen voin olla iloinen että painoni on melkein kymmenen kiloa vähemmän kuin ennen raskautta. 

Päätin aloittaa blogikirjoittamisen kokonaan alusta, joten poistin täältä kaikki viiden vuoden takaiset julkaisuni ja eikun uutta yritystä kehiin. En ihan usko että täysin yksin onnistuisin, joten avuksi tähän elämäntaparemonttiin minulla on ostettuna fitfarmin fitmama valmennus,jota nyt on noudatettu maanantaista lähtien. Tällä kertaa lähdetään liikenteeseen hyvällä moodilla, pilke silmäkulmassa ja vahvana uskona siihen että tällä kertaa onnistun! 

Tervetuloa siis mukaan tsemppaamaan, tuomaan omia ajatuksia ja vertaistukea että saadaan tämä mama kuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti