maanantai 18. toukokuuta 2020

Ensimmäinen punnitus

Ensimmäinen viikko ohi ja toinen viikko fitmama valmennusta alkamassa. Fiilis on hyvä ja toiveikas! Ja en muuten sortunut herkkuihinkaan viikonloppuna. Ei tässä ainakaan vielä lähdetä luovuttamaan, vaikka siinä olenkin ollut superhyvä aiemmin. Yleensä minun kohdallani ostamissani valmennuksissa luovuttaminen on tapahtunut toisen viikon jälkeen,joten seuraava viikko onkin oma haasteensa. 

Tänä aamuna kipaisin puntarille: 94,9kg, eli -1,2kg viikon takaiseen. Jotakin on siis tapahtunut! Ja se kyllä tuntuu voinnissani. Olo on koko viikon ollut hyvin energinen, turvotus tuntuu hävinneen, vatsa toimii, nälkä ei ole ollut ja se pääasia: maito riittää vauvalle edelleen. Ensimmäiseen viikkoon voin siis olla hyvinkin tyytyväinen!

Aiemmin olen erinäisiä  valmennuksia kokeillut moneen kertaan ja kuten aiemmin totesin, ne ovat monesti kaatuneet parin viikon jälkeen. Uskoisin että nyt tähän hyvään moodiin auttaa se että olen kotona lasten kanssa. Houkutuksia on vähemmän, mieheni käy tällä hetkellä pääsääntöisesti kaupassa ja kun olen kotona niin minulla on enemmän aikaa. Töissä ollessa kun kaikki ruoka piti suunnitella ja laittaa jo edellisenä iltana valmiiksi,nyt niin ei tarvitse tehdä.  Etukäteen epäilin että minulla jää treenit tekemättä,sillä ne ovat aiemmissa valmennuksissa olleet todella pitkiä. Olen kuitenkin saanut yllättyä positiivisesti. Fitmama valmennuksessa treenit on suunniteltu niin että niitä todellakin on helppo tehdä vauvan kanssa kotona ja ne ovat myös sen verta  lyhyempiä että varmasti ne kerkeät jossakin vaiheessa tekemään. 

Painoni on synnytyksen jälkeen pitkään roikkunut 93,9-94,9, ja tuon alemmas se ei ole mennyt, joten sitä lähdetään tavoittelemaan. Tai itse asiassa jos nyt uskallan ääneen varovaisesti sanoa niin toivoisin että painoni ennen juhannusta alkaisi kasilla. 


4 kommenttia:

  1. Hienosti sinulla on painonpudotus alkanut ja varmasti sujuu hienosti tästä eteenkin päin! Painonpudotuksen kesken jääminen johtuu yleensä siitä, että retkahtaa kerran pahasti, eikä morkkikseltaan enää näe valoa tunnelin päässä. Olen kerran jo laihduttanut raskausaikojen jättämät kilot (25kg) pois, mutta lihonut ne sitten heti kohta takaisin lisäkilojen kera. Jotain olen kuitenkin oppinut matkan varrella: enää ei tulisi mieleenkään lopettaa kesken, vaikka kompuroisinkin. Ei se valoa kohti johtava tunneli katoa mihinkään, vaikka välillä löisikin naamansa rapaan. Pitää vain nostaa päänsä niin valon taas näkee. Otan blogisi seurantaan. Ollaan samassa junassa. Nyt vain katsotaan, että molemmat pääsevät päätepysäkille asti!

    Ps. Voisit saada enemmän vertaistukea jos muuttaisit Bloggerin kommentointiasetuksia niin, että muutkin kuin Bloggerin käyttäjät voivat kommentoida. Itse huomasin vasta hetki sitten, että säätöjähän voi muuttaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsemppiviestistä ja kiva että löysit tänne blogiini! Tuo on niin totta! Mihinpä se häviäisi, kun sen vaan muistaisikin eikä palaisi vanhoihin tottumuksiin, tuo oppi pitää minunkin sisäistää. Löytyykö sinulta blogia?

    Ja kiitos vinkistä! Kävin heti muuttamassa asetuksia :)

    VastaaPoista
  3. Katsoin että meillähän on melkein saman ikäiset vauvat, itse olen synnyttänyt joulukuussa :) Tuo Fitmama on ainakin itsellä toiminut hyvin. Maitokin on riittänyt vauvalle, silloin kun olen noudattanut ruokavalio-ohjetta täsmälleen. Tsemppiä painonpudotukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä melkein onkin :) ihana kuulla että maito oikeasti riittänyt myös tuon valmennuksen aikana, se kun on nimenomaan se mikä huolettaa kun tarkoitus kuitenkin olisi jatkaa osittain imetystä vuoden ikään.
      Kiitokset tsempeistä :)

      Poista